Hoe het begon

Bekijk de reportage over Duurzame Wijnen in het weekendmagazine ‘Living Plus’ op RTV

Wat is er fijner dan op vakantie in de Pyreneeën een lekker glaasje wijn drinken? Echt logeren als god in Frankrijk. En als die wijn dan nog op een duurzame manier gemaakt is komt de perfectie toch dichtbij. En dan krijg ik dit te horen: “Pieter, waarom doe jij niet iets met die hobby, die passie van jou?”.

Zo begon het idee van deze wijnhandel, in de Pyreneeën, tijdens een verfijnd diner. Duurzame wijnen worden gemaakt door mensen met een visie, een duidelijk doel: laat de grond, de “terroir” het werk doen! Het proces dat volgt is zo puur en natuurlijk mogelijk, met respect voor diezelfde terroir en voor het product daarvan: de druiven. Het enthousiasme van deze mensen heb ik overgenomen en wil ik nu doorgeven in de vorm van hun product: Een heerlijke wijn die duurzaam gemaakt is bovendien!

Op uw gezondheid!

Mas Estela
Domaine Rossignol