Midzomerproeverij op vrijdag 24 juni

wijnranken aan de Mont Ventoux

Na een pauze van twee jaar zijn we heel blij dat we iedereen terug kunnen verwelkomen op onze Midzomerproeverij, naar goede gewoonte gezellig in onze tuin (met tenten, zodat je beschermd zit tegen zon of regen).

Je kan er op een ontspannen manier alle wijnen uit ons gamma komen proeven.

In dat gamma is de laatste twee jaar ook wel wat veranderd. Zo zijn de wijnen van Domaine Rossignol er jammer genoeg niet meer, door ziekte zijn Pascal en Fabienne moeten stoppen. De wijnen van Domaine Les Conques, uit dezelfde streek, zijn teruggekeerd.

Daarnaast zijn er de afgelopen twee jaar ook enkele nieuwe wijnen bijgekomen zoals o.a. “L’Insolent” (zonder toegevoegde sulfiet) van Massane en, een nieuwe rode van Mas Caron, die je in primeur kan ontdekken op de Midzomerproeverij!

Van topdomein Recaredo hebben we een nieuwe schuimwijn en mooie geschenkverpakkingen voor de “Terrers” en de “Intense Rosat“, zoals we die al hadden voor de corpinnat Serral del Vell.

Ook de fijne samenwerking met Domein Walterus (Lille, Poederlee en Vorselaar) zetten we graag in de verf: de producenten zullen zelf aanwezig zijn.

Breng gerust ook andere wijnliefhebbers mee!
Inschrijven of reserveren is niet nodig en de toegang is gratis.

vrijdag 24 juni van 18u00 tot 22u00

Adres:
Groenstraat 12
2290 Vorselaar

routebeschrijving

Hartelijke groeten,
Pieter