Masterclass Treloar vervangt Eindejaarsproeverij

Het zal je allicht niet verbazen dat ook wij onze plannen in deze periode aanpassen aan de coronasituatie. Daarom vervangen we de Eindejaarsproeverij (die normaal volgend weekend zou doorgaan) door een Masterclass op zondag 5 december.

Jonathan en Rachel van Domaine Treloar zullen je in een boeiende presentatie van ongeveer een uurtje meer vertellen over hun domein en natuurlijk over de 12 wijnen die ik in mijn gamma heb. Je zal die wijnen kunnen proeven: we zorgen dat iedereen aan een tafel van ten hoogste 4 personen kan zitten en komen de wijnen aan je tafel inschenken.

Inschrijven hoeft niet maar is wel handig voor ons. Graag een mailtje naar pieter@duurzamewijnen.be, vermeld ook met hoeveel personen je komt.

Deze gratis masterclass zal plaatsvinden op zondag 5 december en zal beginnen om stipt 13u (tot 15 uur) in zaal IJzermaal, Camping de Zeven Geitjes, Heiken 37, 2290 Vorselaar

Het bezoek van Recaredo is verplaatst naar de Midzomerproeverij, noteer alvast vrijdag 23 juni 2022. Meer info daarover volgt nog.

Alle praktische info op een rijtje:

– zondag 5 december, presentatie door Jonathan en Rachel van Domaine Treloar om 13 uur (met proeven en gelegenheid tot vragen stellen, tot 15 uur, zij houden hun presentatie in het Engels en spreken ook Frans, en uiteraard kunnen wij je helpen mocht je niet alles begrijpen)

– zaal IJzermaal, Camping de Zeven Geitjes, Heiken 37, 2290 Vorselaar

– Camping de Zeven Geitjes is vanuit Vorselaar bereikbaar via de Dijkbaan en vanuit Herentals via de Poederleeseweg en de Meivuurstraat

de masterclass en het proeven zijngratis, je kan ook bestellen (meteen betalen kan, liefst via Payconiq of overschrijving)

– tafels van ten hoogste 4 personen

bediening aan tafel voor het proeven van de wijnen

– we vragen je CovidSafeTicket en identiteitsbewijs te laten zien en voldoende afstand te houden

de zaal is goed verlucht

– draag steeds je mondmasker (behalve om te proeven)

Nog vragen? Bel of mail gerust.

Hopelijk tot zondag,
Pieter