Winkel weer open vanaf 25 mei

Vanaf maandag 11 mei kunnen veel winkels weer openen. Ik wil jullie graag ook de plannen van Duurzame Wijnen voor de komende tijd melden.

Die houden in dat ik jullie vanaf maandag 25 mei weer heel graag in de Kerkstraat 14b zal verwelkomen.

Waarom niet op 11 mei?
In de week van 18 mei hebben onze kinderen een hele week schoolvakantie. In die week hadden we lang geleden gehoopt allerlei leuke uitstapjes en andere gezinsactiviteiten te ondernemen. Die uitstapjes kunnen niet doorgaan natuurlijk, maar we kijken wel alle vier uit naar een hele week rustig samen thuis zijn, zonder online les (en het bijhorende vroeg opstaan).

In plaats van de winkel dus even te openen en dan weer een weekje te sluiten, kies ik voor heropening op maandag 25 mei om 11 uur. Uiteraard zal ik – zoals alle handelaars – zorgen dat dit voor jullie en voor mij veilig kan verlopen. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Fijn ook dat jullie de weg naar de webshop hebben gevonden, die blijft uiteraard doorlopend open. Ik contacteer jullie om af te spreken om zo snel mogelijk te leveren op een veilige manier!

Aarzel vooral niet om te bellen of te mailen indien je nog vragen hebt!

Zorg goed voor jezelf!

Hartelijke groeten,
Pieter