Canadese honingwijn van Spirit Hills

Deze (honing)wijnen zijn o.a. bekend van het VTM-programma “Boer zkt Vrouw”, waarin we Bjorn konden volgen. De familie heeft nauwe banden met Vorselaar, en dat is een van de redenen waarom ik met hen ga samenwerken.

De Rocky Mountain Foothills zijn één van de meest ongerepte en adembenemende plaatsen op aarde. Het is een plek waar prairies overgaan in bergen en de verandering van de seizoenen en allure de boventoon voeren. Het is het land van de cowboys en landgoederen, waar koeien grazen en elanden, herten, poemas en de beren nog vrij leven. In de zomer zijn de ongerepte heuvels en valleien versierd met ontelbare wilde bloemen in elke kleur en geur.

Op deze plek verzamelen de bijen van Spirit Hills hun nectar en toveren zij die om in overheerlijke aromatische honing van de hoogste kwaliteit. De familie Bonjean, die afstamt van Franse wijnmakers, maakt in perfecte symbiose met lokale bloemblaadjes en bessen, van deze honing exclusieve en verleidelijke honingwijn.

De wijnen van Spirit Hills worden geserveerd in de exclusieve restaurants in Azië en Noord-Amerika, en ook in enkele Europese restaurants die bekroond zijn met een Michelin-ster.

Op de Eindejaarsproeverij kan je de “Dande” (wit), “Wild Rosy” (rosé) en de rode wijn met de schitterende naam “Saskwatch” ontdekken.

Laat je verrassen!