Duurzame Wijnen blaast 5 kaarsjes uit!

het aanbod van duurzame wijnen in de winkel

In november bestaan we 5 jaar

In die vijf jaar zijn we gegroeid van “hoe gaan we dat aanpakken” tot waar we nu staan: een uitgelezen gamma met grootse wijnen van kleine domeinen, met de filosofie “Wat telt, is wat in het glas zit” nog altijd centraal.

Bovendien is de winkel in de Kerkstraat bijna een jaar open en lanceerden we onlangs onze nagelnieuwe webshop.

Bezoekers aan de winkel in de Kerkstraat worden op 1, 2 en 4 november feestelijk onthaald met een glaasje Blanquette of druivensap. Kom dus zeker eens langs om het hele gamma te bekijken en om advies te vragen over bijvoorbeeld welke wijn te kiezen bij een bepaald gerecht.

Geef je graag wijn als geschenk? Met de verschillende verpakkingen (voor één, twee, drie flessen, of een geschenkmand) kan je zeker een mooi cadeau aanbieden. Of laat de gelukkige zelf de wijnen kiezen en geef een geschenkbon.