Kom op 30/11 en 1/12 kennismaken met wijnproducenten op de Eindejaarsproeverij!

Eindejaarsproeverij 2019

Voor de grote Eindejaarsproeverij zakken we af naar zaal Den Engel waar je in een aangename sfeer en op je eigen tempo wijnen kan proeven. Het hele assortiment staat tot je beschikking zodat je de wijnkeuze voor je feesttafel al kan maken.

Iedereen welkom, inschrijven is niet nodig.

Ik ben bijzonder blij dat Jonathan en Rachel van Domaine Treloar ook weer aanwezig zullen zijn. Ook Didac Soto van Mas Estela zal er zijn om je te vertellen over de wijnen, het domein en de prachtige streek in Noord Spanje waar ze o.a. de Rucada (bij sommigen onder u beter bekend als de “ezeltjeswijn”) en de -op amforen gerijpte- Quindals maken. 

Er zal ook een primeur zijn: Canadese honingwijn van Spirit Hills!

Eindejaarsproeverij
Zaal Den Engel – Vorselaar (routebeschrijving)
parking en ingang Mgr. Donchelei

zaterdag 30 november van 14u tot 19u
zondag 1 december van 12u tot 18u

Tot ziens op de proeverij!
Pieter